Korunce pomáhají i hráči PSG Zlín

Prožijte příští rok s extraligovými hokejisty a dětmi, kteří potřebují vaší pomoc. Kalendář s ojedinělými fotografiemi pro rok 2013 je již v prodeji.

Zcela netradiční průběh bude mít Den otevřených dveří extraligového hokejového celku PSG Zlín, který odstartuje ve čtvrtek 6. září v 16.30 hodin. Jeho součástí nebude totiž pouze přátelské utkání se Slovenskou Skalicí, autogramiáda, prohlídka VIP kabin a dalších prostor Zimního stadionu Luďka Čajky, ale také křest kalendáře pro rok 2013. Každý měsíc v roce se vám v něm hráči zlínského hokejového A mužstva představí tak, jak je většinou neznáte – bez hokejky, bruslí a ledu.

Zároveň se však na společných fotografiích také blíže seznámíte s mnoha dětmi, kterým v minulosti pomohlo občanské sdružení KORUNKA LUHAČOVICE. Kalendář bude v prodeji na stadionu PSG Zlín a na všech akcích občanského sdružení za 290 Kč. Výtěžek bude věnován dětem z dětských domovů a kojeneckých ústavů, které KORUNKA LUHAČOVICE dlouhodobě podporuje, a sociálně slabým rodinám s těžce nemocnými dětmi ve Zlínském kraji.

„Filozofií kalendáře, který jsme vyrobili ve spolupráce s hokejovým celkem PSG Zlín, je ukázat, že tah na branku a neúnavný boj o vítězství je důležitý nejen ve sportu, ale i v životě,“ konstatovala Veronika Záhorská, ředitelka o. s. KORUNKA LUHAČOVICE, a dodala: „Kalendář pokřtí ihned po skončení přátelského zápasu automobilový závodník Roman Kresta. Křtu budou přihlížet i samotní hokejisté a pozvaní hosté.

Fanoušci hokeje si jej budou moci na stadionu rovnou i koupit. Věříme, že lidem nabízíme nejen tematicky přitažlivý kalendář, ale také ojedinělý souhrn autorských fotografií známé fotografky Lenky Hatašové s duší. Domnívám se, že nic nepotěší člověka více, než radost a úsměv na dětské tváři. A obojího je v kalendáři více než dost. Vždyť pro děti z Kojeneckého ústavu ve Valašském Meziříčí, ale především pak z Dětského domova ve Vizovicích a handicapované děti ze sociálně slabých rodin, bylo setkání s jejich sportovními vzory a společná práce při fotografování velkým zážitkem.“

Na křest kalendáře o. s. KORUNKA LUHAČOVICE a PSG Zlín naváže prohlídka kabin A mužstva, ve které budou původci sami hokejisté a autogramiáda hráčů ve VIP prostorách a fanshopu Zimního stadionu Luďka Čajky. Vstup na Den otevřených dveří s křestem kalendáře a přátelským utkáním je zdarma.

Aneta Stolzová
Telefon: + 420 728 303 001
E-mail: aneta@asmedia.cz