Hokejový kalendář pro Korunku Luhačovice

Občanské sdružení KORUNKA LUHAČOVICE ve spolupráci s hokejovým klubem PSG Zlín nafotilo fotografie ke kalendáři. Jeho cílem je přiblížit široké veřejnosti práci sdružení, které již několik let pomáhá ve Zlínském kraji zejména rodinám s handicapovanými či těžce nemocnými dětmi.

„Spojení s hokejovým klubem PSG Zlín má jednoznačný cíl – boj o vítězství. Stejně tak, jako hokejisté bojují při každém zápase na ledě, tak i děti, kterým pomáháme, bojují se svými vlastními osudy,“ vysvětluje záměr kalendáře Veronika Záhorská, ředitelka sdrušní, a dodává: „I přes vážnost tématu však chceme, aby byl kalendář nabitý optimismem a pozitivní energií, kterou děti i přes své problémy každodenně vyzařují a rozdávají svým nejbližším.“

Focení, které se konalo v Dětském domově a základní škole ve Vizovicích, kojeneckém a dětském centru ve Valašském Meziříčí a v Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, se ujala jedna z našich nejlepších a nejvyhledávanějších fotografek Lenka Hatašová. Charitativní kalendář o. s. KORUNKA LUHAČOVICE byl pokřtěn na konci prázdnin za účasti mnoha známých osobností a v prodeji je od září tohoto roku.

„Focení bylo pro hráče příjemným zpestřením právě probíhající letní přípravy, všichni se na něj moc těšili. Do focení se zapojili jak zkušení, tak mladí hráči. Věříme, že výsledek práce v podobě kalendáře bude mít ohlas nejen u fanoušků klubu PSG Zlín, ale i u široké veřejnosti, a že společně pomůžeme lidem, kteří naši pomoc potřebují,“ dodal za marketing PSG Zlín Tomáš Melzer.