Pomáháme dětem

Několikrát ročně organizuje Korunka Luhačovice benefiční akce, jejichž výtěžek pomáhá nemocným a handicapovaným dětem ze Zlínského kraje. Spolek se snaží pomáhat konkrétním rodinám nebo dětem v domovech či kojeneckých centrech. Samotná benefiční přehlídka a Vánoční koncert patří mezi jedny z největších charitativních akcí našeho regionu.

Tyto peníze okamžitě předáváme potřebným. Například při posledním Vánočním koncertě jsme zakoupili speciální vozík pro nemocného šestiletého chlapce, který se díky této pomoci zařadil mezi děti do mateřské školky. Dále jsme výrazně přispěli na zakoupení osobního vozu pro rodinu, která se stará o svoji handicapovanou dceru. Pomoc v podobě oblečení a nejrůznějšího vybavení putovala také do dětských nemocnic a ústavů.

Znáte ve svém okolí někoho, kdo potřebuje pomoc? Napište nám!

Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo by si zasloužil naši pozornost a především materiální či finanční pomoc, nebojte se nás kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře.

  1. (povinné)
  2. (povinné)
  3. (povinné)
  4. (povinný email)
  5. (povinné)
  6. (povinné)
  7. (povinné)
  8. Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou pravdivé.

  9. Souhlas se zpracováním osobních údajů

    Ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a nařízením (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob (dále jen „nařízení GDPR“) žadatel souhlasí se zpracováním a uchováním osobních údajů, které dobrovolně poskytl zpracovateli údajů spolku KORUNKA LUHAČOVICE, z.s. za účelem zařazení do databáze žadatelů o finanční příspěvek. Poskytování osobních údajů je smluvním požadavkem zpracovatele.
    Poskytování osobních údajů není ze strany žadatele povinné. Při neposkytnutí osobních údajů nebude žadatel zařazen do databáze žadatelů o finanční příspěvek.
    Pokud žadatel poskytne správci údajů jakoukoliv fotografii, dává tím souhlas ke zveřejnění na webových stránkách spolku KORUNKA, sociálních sítích, propagačních materiálech, apod.
    Poskytovatel osobních údajů má právo přístupu ke svým osobním údajům a další práva dle zákona o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR. Souhlas je udělován dobrovolně a může být poskytovatelem kdykoliv odvolán. Tento souhlas se uděluje na dobu 3 let ode dne jeho udělení.
    Spolek KORUNKA prohlašuje, že plně odpovídá za zabezpečení údajů proti zneužití.
    Databáze žadatelů o příspěvek může být přístupná jen osobám, které na základě pracovní či jiné smlouvy zpracovávají osobní údaje poskytovatelů údajů. Tyto osoby jsou zavázány mlčenlivostí.
    Žadatel o příspěvek má právo podat stížnost na zpracovatele osobních údajů u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

cforms contact form by delicious:days

Nominace se jménem dítěte, popisem handicapu či nemoci, kontaktními údaji na zákonného zástupce můžete zasílat také poštou na adresu kanceláře spolku KORUNKA LUHAČOVICE, Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice, Bezručova 338, 763 26 Luhačovice. Společně s odborníky poté vybereme děti, které budou na našich akcích obdarovány. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailovou adresu korunkaluhacovice@gmail.com.

Pomáhají s námi

Za celou historii Korunku Luhačovice podpořil velký počet osobností české kultury. Velice jim děkujeme, že pomáhají s námi.

Konkrétně Lucie Bílá, Bára Basiková, Josef A. NáhlovskýPetr Rychlý, Šárka Pančochová, Martin Dejdar, Ruda z Ostravy, Miloš Knor, Roman Kresta, Karel Rachůnek, Martin Zounar, Pavel Nový, Věra Špinarová, Eva Holubová, Josef A. Náhlovský, Josef Mladý, Radka Fišarová, Vašo Patejdl, Petr Bende, hokejisté PSG Zlín a fotbalisté klubu FC Slovácko.

V roce 2012 nás podpořili také Jan Budař, Jitka Zelenková, Katarína Knechtová, Renata Drössler, Pavel Vítek, Pavel Liška a mnoho dalších.

Děkujeme našim partnerům

Děkujeme také všem sponzorům a partnerům, bez kterých bychom se neobešli. Vážíme si jejich pomoci.

Royal SpaMiramareSirnaté lázněHotel Royal Mariánské LázněTermální lázně Velké LosinyLove SpaZlínský krajTRIMILLVincentkaPavelka VTPPetrášVZPPredikoKlinika reprodukční medicíny a gynekologieAutocar ANVYUnis JakosDřevozpracující výrobní družstvoAutobazar CALIFORNIAGiengerAlfa centrumResidence EDENNadační fond Jana Antonína BatiLesy ČRFainstavVK MonteraHalka AdamováAuto FSLázně LuhačovicePekařství JavorTekooDANKREZM ElektromontážeJMB SteelKOCMAN EnvimonitoringMakroTVDTekooVaše laboratořeELMOJiří Novák - truhlářŘád LazaraBLUE 88BaumitB&BHC Spartak UBSASWoodcitéVinařství Sv. FlorianDEKPapricaUherský Brod

Děkujeme mediálním partnerům

Velké díky patří také mediálním partnerům všech našich aktivit. Děkujeme!

Radio KissRádio BeatDeníkZlin.czLuhacovice.czOK magazín