DAROVÁNÍ KRVE S KORUNKOU LUHAČOVICE3

Daruj krev s Korunkou Luhačovice a pomoz zachránit životy

Naše občanské sdružení připravuje na středu 13. listopadu 2013 od 6:00 do 12:00 další DAROVÁNÍ KRVE S KORUNKOU LUHAČOVICE. Již potřetí se mohou dobrovolní dárci zapojit a přijít darovat krev do zlínské Krajské nemocnice Tomáše Bati. Akci každoročně podporuje řada osobností, například J. A. Náhlovský, hokejisté PSG Zlín či Bára Basiková. Letošní podzimní darování krve podpoří také zpěvačka Ilona Csáková, patronka projektu Spokojené děti, s nímž jsme propojili síly pro dobrou věc.

Akce se zúčastní také moderátoři Radia Zlín a RockMax. Pokud vám záleží na životech jiných, přijďte za námi do transfuzního oddělení.

Zároveň se v rámci tohoto darování připojíme k výzvě pro Petru Slavíkovou, která hledá pro sebe vhodného dárce kostní dřeně. “Darování vzorku krve do registru se koná jen ve vypsané termíny, není to možné z organizačních důvodů provádět každý týden. Proto jsme se s primářkou oddělení, paní doktorkou Stavařovou dohodli, že odběry provedou v rámci naší osvětové kampaně – tedy ve středu 13. listopadu. Podporu máme už i od mladých zlínských hokejistů, kteří chtějí svým činem akci nejen podpořit, ale jít také příkladem mladé generaci,” vysvětlila ředitelka občanského sdružení Korunka Luhačovice Veronika Záhorská.

Pokud by zájemci o registr dárců kostní dřeně nemohli přijít ve středu 13. listopadu, musí se předem zaregistrovat v nemocnici telefonicky - VŽDY OD PONDĚLÍ DO PÁTKU V DOBĚ OD 12.00 – 14.00 NA TELEFONNÍM ČÍSLE 577 552 322 NEBO 734 510 687. SESTŘIČKY ZÁJEMCE OBJEDNAJÍ A SDĚLÍ JIM TERMÍN ODBĚRU. PROSÍME VŠECHNY, ABY TUTO VÝZVU RESPEKTOVALI A VŠEM DĚKUJEME ZA POMOC A ODHODLÁNÍ!!!!! VAŠE ROZHODNUTÍ MŮŽE ZACHRÁNIT ŽIVOT… 

Odběr vzorků do registru dárců kostní dřeně ale není tak jednoduchý, proto je nutné se předem registrovat (mimo středu 13. listopadu, kdy je už převoz vzorků krve zajištěn a s jistotou se budou odběry provádět). V daný den, který je věnován odběrů vzorků do registru dárců kostní dřeně, zdravotnický personál zajistí dané odběry, a odebrané vzorky v určitou (předem objednanou hodinu) odvezou do registru. Děkujeme všem za pochopení.

Ilona Csáková se synem a Ivana Gottová při jedné z akcí Korunky Luhačovice.

Ilona Csáková se synem a Ivana Gottová při jedné z akcí Korunky Luhačovice.