korunka_panenka

Moderátory Vánočního koncertu dětem budou Diana Kobzanová a Ruda z Ostravy

Korunka Luhačovice už připravuje poslední benefici letošního roku. Tou je každoročně Vánoční koncert dětem, kerý se uskuteční v sobotu 7. prosince v Kulturním domě Elektra v Luhačovicích. Moderátory večera bude Diana Kobzanová a Ruda z Ostravy. Mezi hlavními hosty přivítáme zpěváka Martina Chodúra. Sledujte náš web a facebookový profil a postupně vám odtajníme další účinkující.

Den před Vánočním koncertem dětem, tedy v pátek 6. prosince, se Korunka Luhačovice zúčastní Mikulášského jarmarku před luhačovickou radnicí. Ve svém stánku nabídne občanské sdružení svoji ucelenou kolekci panenek Korunek. Zakoupením “panenky Korunky” lidé přispějí dětem. “Lidé si budou moci koupit nejrůznější panenky, brože, tašky, polštáře a další novinky z naší korunkové kolekce,” upřesnila ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Starosta Luhačovic bude na jarmarku nabízet starostenský čaj a další občerstvení. Výtěžek z prodeje pak věnuje Korunce Luhačovice. Dar předá v sobotu 7. prosince na Vánočním koncertu dětem.