visag

Zkrášlete se a pomáhejte společně s KORUNKOU LUHAČOVICE

Jaro s vůní Francie….

Náš dlouholetý partner Visage Institute Terezy Rochové připravil na jaro skvělý balíček služeb. V rámci připraveného kurzu se nejen zkrášlíte, ale zároveň přispějte společně s námi na některý z projektů, v němž pomáháme nemocným či handicapovaným dětem…

Představujeme vám fantastický balíček kurzů: „JAK BÝT ŠIK JAKO FRANCOUZKA“ za zvýhodněnou cenu. Naučíme vás jak být šik a glanc v každé situaci, jak se to ženy Francouzky učí od útlého mládí od svých maminek.

Učí se být šik, učí se, že méně je více. Učí se to s lehkostí a elegancí jim vlastní. Objednejte se na kurz a nasajte s námi atmosféru Francie.

Co vás na kurzu čeká:
Přivítáme vás v nově otevřeném luxusním vizážistickém salonu u nás v Kroměříži (v případě potřeby přijedeme za vámi domů)
Nabídneme výbornou kávu či čaj a k tomu francouzskou specialitou (pouze u nás v salonu)
1) Zamiluj si svoji pleť: Na kurzu Zamiluj si svoji pleť můžete v prvé řadě očekávat báječnou zábavu. Je to čas kdy můžete relaxovat sami nebo s vašimi přáteli, sdílet zážitky ze zkoušení nových přípravků, učit se nové postupy a trendy a samozřejmě čekat báječné dárky.
2) Po kurzu zamiluj si svoji pleť následuje kurz osobního líčení, kde se pod vedením zkušené lektorky naučíte základní postupy líčení, správný výběr make-upu a vhodný výběr barev pro vaši osobnost a váš obličej.
3) Jaká barva mi sluší? Jak vypadat přitažlivě, mladě a sexy? Stačí zvolit vhodné barvy pro váš šatník i obličej
4) A jako poslední, velmi důležitá část kurzu je kurz osobního stylu, kde společně najdeme vaši osobnost, prozradíme vám tipy a naučíme vás triky Frncouzských žen.

Na kurz se můžete objednat:
Mailem: info@genturaglanc.cz
Tel. 777 811 017
Do zpráv přes FCB: Visage Institute
První otevřený termín kurzu: sobota 4. 4. 2015
(kurz si můžete domluvit také v jiném termínu)

100 kč z každého kurzu (osoby) věnujeme na podporu Korunky Luhačovice. 

Tereza Rochová