Foto: archiv Šárky Pančochové

Přijďte na autogramiádu olympioničky Šárky Pančochové

Česká snowboardistka Šárka Pančochová dorazí v sobotu 22. února také do Zlína. KORUNKA LUHAČOVICE ji přivítá na lyžařském svahu ve Zlíně. Všechny její fanoušky čeká od 14:00 autogramiáda. KORUNKA LUHAČOVICE navíc pro sportovkyni, která je patronkou tohoto sdružení, chystá velké překvapení!

Šárka Pančochová na olympiádě soutěžila ve dvou disciplínách – slope-stylu a na U-rampě. V první disciplíně sahala na medailové příčky, ale ve druhém kole nakonec velmi nešťastně upadla a skončila celkově až pátá. Před odjezdem do Soči dostala snowboardistka od Korunky Luhačovice talismana – panenku Korunku – kopii samotné Šárky s prknem.

„Naše panenka Korunka jí opravdu přinesla štěstí, jsme rádi, že se nám Šárka vrátila v pořádku. Pro nás je vítězkou. Od nás dostane dárek, který pro ni možná bude i milým překvapením,“ prozradila ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Autogramiáda a setkání se sportovkyní, která si získala díky svému přístupu a soutěživosti, řadu fanoušků se uskuteční v areálu J. Šperky – Svahu Zlín. V igloo baru i v přilehlém okolí bude pro návštěvníky připravena zábava, v baru si lidé budou moci zakoupit občerstvení. „Všichni jsou zváni. Šárce jsme v igloo baru fandili při obou disciplínách a nyní jí od nás patří poděkování,“ dodal ředitel areálu Michal Cepek.

Foto: archiv Šárky Pančochové