_8SB6093

KORUNKA LUHAČOVICE má svoji kouzelnickou panenku

KORUNKA LUHAČOVICE společně s kouzelníkem Jirkou Hadašem uspořádala v neděli 16. března v Luhačovicích Kouzelný karneval. V jeho průběhu byla pokřtěna i panenka Korunka alias “Kouzelník”. Kmotrou “Kouzelníka” byla naše kamarádka, populární zpěvačka Heidi Janků. Křtilo se symbolicky nápojem – Ovocňákem.

Kromě křtu zpěvačka dětem zazpívala i několik písniček. Kouzelník Jirka Hadaš s dětmi nejen kouzlil, ale také pro ně připravil bohatý zábavný program plný her, soutěží a písniček. Nechyběla ani tolik oblíbená cukrová vata, sladkosti a další dárky.

Korunka Luhačovice patří mezi jednou z hlavních organizací, které ve Zlínském kraji pomáhají znevýhodněným, nemocným a handicapovaným dětem. Své charitativní aktivity postupně rozšiřuje po celé České republice.

“Vždycky jsem si přála mít kouzelnou panenku, která by nám pomohla vykouzlit naše přání. Tak teď Kouzelníka máme a věříme, že spolu s námi vykouzlí co nejvíce pomoci pro naše děti, které to nejvíce potřebují,” dodala ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Panenka “Kouzelník” rozšířila řadu korunkové sbírky panenek. Panenka je vyrobena u příležitosti připravovaného Mistrovství České republiky v moderní magii – MagicFest 2014.

“Tyto charitativní panenky se budou prodávat právě během festivalu a veškerý výtěžek bude věnován právě Korunce Luhačovice,” přislíbil kouzelník a hlavní iniciátor tohoto počinu Jiří Hadaš. Mistrovství se uskuteční od 23. května v Uherském Hradišti.