Koncert pro Korunku podpoří i Bára Basiková

Velký benefiční koncert připravuje na středu 3. října občanské sdružení KORUNKA LUHAČOVICE. Známí čeští a slovenští umělci vystoupí od 19 hodin ve zlínském Velkém kině. Výtěžek pomůže dětem ze Zlínského kraje. O krátký rozhovor jsme požádali ředitelku sdružení, Veroniku Záhorskou.

Na jaké hosty se mohou lidé těšit? Na našem charitativním koncertu budeme mít hned několik hlavních hostů. Lidem se představí naše patronka a zpěvačka Bára Basiková. Dále vystoupí další z našich patronů – Josef Alois Náhlovský s kapelou Alabama music. Mezi účinkujícími bude i Sámer Issa, David Mrózek a Davide Mattioli. Ze Slovenska přijede Vašo Patejdl. Už po několikáté na našem koncertu zazpívá i handicapovaná Kristýnka Odložilová, kterou KORUNKA LUHAČOVICE dlouhodobě podporuje. Kdo bude tento večer moderovat?

Moderátorkou naší akce se stane podruhé Halina Pawlowská, která jistě svým neotřelým humorem všechny pobaví. Komu věnujete výtěžek koncertu? KORUNKA LUHAČOVICE dlouhodobě podporuje především handicapované, nemocné a opuštěné děti ve Zlínském kraji. Mezi diváky se objeví nejen děti z dětských domovů, ale také námi podporované rodiny. Věřím, že se nám podaří vybrat takovou částku, abychom pomohli co největšímu počtu dětí a jejich rodičům.

Plánujete v dohledné době nějaké další charitativní akce? Kromě toho, že jsme v září pokřtili benefiční kalendář na rok 2013 se zlínskými extraligovými hokejisty, připravujeme již nyní řadu akcí. Ve středu 31. října to bude Darování krve s Korunkou Luhačovice ve zlínské krajské nemocnici. V prosinci se pak lidé mohou těšit na tradiční Vánoční koncert dětem. Kde naleznou lidé o sdružení informace a jak se mohou do pomoci zapojit?

Veškeré informace o akcích i o sdružení naleznou zájemci na www.korunkaluhacovice.cz.

Aneta Stolzová
Telefon: + 420 728 303 001
E-mail: aneta@asmedia.cz