SENse dotek partnerem Korunky

Tvořte citem, tvořte pro radost. Tak zní motto společnosti Art of All, která pod chráněnou značkou SENse dotek vyrábí a nabízí ručně šité panenky a zvířátka o velikosti 55 – 65 cm. Všechny jsou textilním polotovarem a tudíž jsou k dotvoření. Po dokončení se každý produkt stává originálem s možnou osobní vazbou.

„Snahou je podpořit rozvoj nejen motoriky, ale také citového a estetického vnímání. Celý proces dohotovení se skládá z několika jednoduchých kroků. Výplňový materiál se vkládá do panenky nebo zvířátka všitou kapsou, “pupíčkem“, do požadované tloušťky. Dalším emotivním krokem je vkládání srdíčka, které si nový majitel sám označí jménem a zahřátím srdíčka v dlaních jej pak vkládá do tělíčka. Tento okamžik vytváří z produktu jedinečnou, osobní záležitost,” popsala autorka hraček Jana Kubečková.

Každá panenka či zvířátko má také vlastní rodný list, je zváženo a změřeno. Zároveň lze s výplní do tělíčka vložit i bylinný polštářek pro uvolnění léčivých vůní. A ke každé hračce si můžete navíc dokoupit i vlastní oblečení, andělská křídla nebo další doplňky. Více o originálních produktech, které jsou ručně vyráběny, se dozvíte na sensedotek.cz.

O tom, jak se taková panenka či zvířátko ve velikosti narozených miminek vyrábí, se dočtete zde.