bazar_UV

Pro milovníky módy otevřeme charitativní bazar

Jeden z dalších charitativních projektů připravuje na druhou listopadovou neděli nezisková organizace KORUNKA LUHAČOVICE. Charitativní bazar oblečení a módních doplňků se uskuteční v prostorách zlínského zámku. Akce je naplánována na neděli 13. listopadu od 9.00 do 16.00 hodin. Lidé mohou módní oblečení a doplňky darovat do 10. listopadu. Mezi prodávaným zbožím bude i oblečení od známých osobností, které se takto rozhodly podpořit charitativní projekty KORUNKY LUHAČOVICE.
„Výtěžek z prodeje oblečení a módních doplňků věnujeme na pomoc vybranému dítěti nebo rodině. Finanční nebo materiální dary předáme během našeho Vánočního koncertu dětem, který se uskuteční 10. prosince v Luhačovicích,“ řekla ředitelka KORUNKY LUHAČOVICE Veronika Záhorská.
Už teď se dětské, dámské i pánské oblečení a doplňky KORUNCE LUHAČOVICE postupně hromadí. Lidé věci mohou darovat na několika místech. Ve Zlíně je sběrným místem Květinářství Halky Adamové, v Luhačovicích mohou dárci věci nosit na recepci Lázeňského hotelu Miramare. „Přidal se k nám i salon TiGy and beauty v Olomouci, což nás velmi těší. Během bazaru tak budeme nabízet velmi zajímavé kousky, které se budou prodávat za symbolické ceny. Určitě je bazar vhodný pro ty, kdo by si rádi něco pěkného pořídili, ale nechtějí nebo nemohou za značkové oblečení utrácet velké peníze,“ podotkla Veronika Záhorská s tím, že KORUNKA LUHAČOVICE již podobný bazar realizovala v Luhačovicích, a právě tam sklidil mezi lidmi velký zájem a byl úspěšný.
Už teď se do výzvy zapojili také fotbalisté z FC FASTAV Zlín, kteří věnují něco ze svých šatníků. Podle dostupných informací se do akce připojí i další patroni pořádající neziskové organizace. Během prodejního odpoledne bude otevřena také zámecká kavárna, kde si lidé budou moci dát něco dobrého a strávit s KORUNKOU LUHAČOVICE příjemné nedělní chvíle. Utržené peníze poputují konkrétním dětem.