Zaplavené domy v Ústeckém kraji. Foto: Rostislav Pijáček

Organizujeme pomoc pro rodinu s dětmi ze zaplavené oblasti

Chcete pomoci rodině se čtyřmi dětmi, která o vše při povodni přišla? PŘIDEJTE SE KE KORUNCE LUHAČOVICE…

Hasiči ze Zlínského kraje, kteří pomáhají v zaplavených obcích v Ústeckém kraji, dnes navštívili rodinu se čtyřmi dětmi. Ta přišla o celý svůj majetek v přízemí svého domu a po velké vodě jim tam nezůstalo vůbec nic. Podle záchranářů ze Zlínského kraje, kteří je navštívili, rodina přišla o obývací pokoj, kuchyň, dětský pokojíček. Voda jim kompletně vyplavila zařízení domu.

Holčička (7 let) a tři kluci (2, 4, 5 let) nemají teď vůbec nic. Přišly o vše, především o své hračky. “Proto bychom rodině rádi pomohli a v pondělí jim odeslali pomoc prostřednictvím hasičů. Přivítáme jakékoliv dary – hračky, dětské oblečení, věci do domácnosti, vše, co potřebuje rodina. Vše by mělo být zcela nové,” vyzvala ředitelka občanského sdružení Veronika Záhorská. Hračky a oblečení mohou lidé nosit bez předchozího zavolání, zbytek darů prosí organizátoři konzultovat s vedením občanského sdružení. “Kontaktovat nás můžete na telefonu  577 659 104 nebo e-mailem: veronikazahorska@royalspa.cz,” upřesnila ředitelka sdružení.

Dary mohou lidé nosit až do pátku do zlínského květinářství Halky Adamové (Školní ulice) nebo do hotelu Miramare v Luhačovicích (tam se pomoc bude shromažďovat až do neděle – neomezeně).

PŘEDEM VŠEM DĚKUJEME ZA POMOC!