nahled-panenka

Podmínky dobročinného Bazaru

Pár “hubiček” fanouškům Korunky od Lucie Bílé. V pozadí můžete vidět několik luxusních kousků, které tu už včera Lucka zanechala pro náš květnový bazar.

Co je to Bazar Korunky Luhačovice?

Jedná se o charitativní bazar značkového oblečení a módních doplňků. Ceny za značkové zboží budou začínat na 150,- Kč/kus. Pokud ale zákazník sám uzná, že vybrané zboží má daleko vyšší hodnotu, může věnovat na charitu i vyšší obnos. Platby budou přijímány pouze v hotovosti.

Výtěžek z prodeje získají dva obdarovaní. Část peněz převezme rodina pětileté Emmy Koptákové z Uherského Brodu, která se narodila s autismem a psychomotorickou retardací. Další částku předají organizátoři Václavu Herzingerovi. Osudným se mu stal pád na hlavu z lešení ze čtyřmetrové výšky, po němž zůstal zcela ochrnutý.

Kdo je pořadatelem bazaru?

Občanské sdružení Korunka Luhačovice, které podporuje sociálně slabé, nemocné a handicapované děti v České republice.

Kancelář: Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice, Bezručova 338, 763 26 Luhačovice
IČ: 22875930, DIČ CZ22875930, Číslo účtu u GE Money Bank: 197919909/0600

Co smíte do bazaru darovat?

S radostí přijímáme veškeré zboží luxusních značek (například Benetton, H&M, Guess, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, apod.). Do bazaru můžete darovat nejen oblečení, ale také kabelky, tašky, batohy, šátky, čepice či módní doplňky. Podstatný je dobrý stav, vypraný a čistý vzhled darované věci. Zboží musí být zabaleno v igelitové tašce či sáčku. Přijímáme dětské, dámské i pánské zboží.

Kam můžete zboží do bazaru odevzdat?

Zboží do bazaru budeme přijímat od pondělí 20. 5. 2013 do středy 22. 5. 2013 (nepřetržitě v recepci) v Luhačovicích – Lázeňských hotelech Miramare, Bezručova ulice 338.

Další sběrná místa naleznete ve dnech od pondělí 20. 5. 2013 do úterý 21. 5. 2013:
Zlín – Květinářství Halka Adamová, Školní ulice 3054 (9:00-18:00)
Uherský Brod – Studio Miriline, Nerudova 297 (9:00-18:00)
Uherské Hradiště – Bytový textil a doplňky Štěpánka Šáchová, Mariánské nám. 127 (od 9:00-18:00)

Kde se bude zboží nabízet a kdo ho bude prodávat?

Darované věci se budou prodávat na Bazaru Korunky Luhačovice ve čtvrtek 23. května 2013 od 11:00 do 18:00 v prostorách Domu kultury Elektra v Luhačovicích. Odpoledne zboží zákazníkům nabídne spousta známých osobností, z nichž některé samy darují některou z věcí. Rolí prodavačů se zhostí mimo jiné i hokejisté PSG Zlín.

Na prodejních pultech objevíte i kousky darované zpěvačkou Lucií Bílou, Martinem Dejdarem, Bárou Basikovou a dalších.

Co bude se zbožím, které se neprodá?

Darované módní věci věnujeme sociálně slabým dětem, rodinám, případně je uchováme do dalšího dobročinného bazaru.

Komu bude věnován výtěžek z akce?

Výtěžek věnujeme vybranému dítěti a jeho rodině. Jméno obdarovaného zveřejníme na webových stránkách občanského sdružení Korunka Luhačovice. Vše bude pečlivě konzultováno s odborníky, dary osobně lidem předáme v rámci benefiční módní přehlídky. Ta se uskuteční v pátek 24. května v Kulturním domě Elektra v Luhačovicích.

Vztahuje se na zboží nějaká záruka?

Provozovatel bazaru nepřebírá žádné záruky za kvalitu, původ či legalitu prodávaných věcí a služeb, ani za jeho upotřebitelnost k účelu, k němuž je určen. Na prodávané zboží se nevztahují žádné záruky, neboť se jedná o charitativní projekt – dobročinný bazar.

Partneři dobročinného bazaru

Akce se uskuteční za mediální podpory Radia Zlín, Radia Rockmax, týdeníku 5+2 dny a společnosti Avonet.

Oficiální plakát dobročinného bazaru

Dobročinný bazar Korunky Luhačovice 2013

Dobročinný bazar Korunky Luhačovice 2013