Photo 29.01.14 13 47 42

Přijďte fandit naší patronce Šárce Pančochové na zlínský svah!

KORUNKA LUHAČOVICE podporuje českou olympioničku Šárku Pančochovou, která je patronkou občanského sdružení. Ve čtvrtek snowboardistka zajela dvě kola kvalifikace ve slopestylu, přímý postup do finále jí unikl o jedno místo. V neděli 9. února ji proto čeká semifinále a snad i finále. KORUNKA LUHAČOVICE u toho nebude chybět! Vše budeme sledovat od 7:00 hodin na SVAHU ZLÍN.

„Vezmeme s sebou i kopii talismana – panenky Korunky Šárky, kterou jsme naší patronce a olympijské naději darovali před cestou do Soči. Kdo bude chtít, může se s panenkou třeba i vyfotografovat,“ pozvala na akci ředitelka občanského sdružení KORUNKA LUHAČOVICE Veronika Záhorská s tím, že všichni věří, že jí panenka Šárka přinese štěstí a postoupí nejen do finále, ale bude bojovat i o medaile.

Semifinálové jízdy začínají v přímém televizním přenosu v 7:30, finále snowboardové disciplíny slopestyle je naplánováno na 10:15 hodin. „Akce je pro širokou veřejnost, přijít může kdokoliv. V provozu bude i igloo bar, v němž si lidé budou moci zakoupit občerstvení,“ řekl provozovatel lyžařského areálu ve Zlíně, Michal Cepek. Od 8:30 je v plánu i spuštění vleku na sjezdovce.