A_tym

Korunku Luhačovice podporuje i 1. FC Slovácko

Korunka Luhačovice má nového partnera - fotbalový klub 1. FC Slovácko! Klub své partnerství s Korunkou stmelí v neděli 24. 11. na stadionu v Uherském Hradišti, kde bude fanouškům a návštěvníkům během utkání se Slávií představen pohár Trophy.

Ředitelka občanského sdružení Veronika Záhorská během utkání předá fotbalistům i talismana, který je bude doprovázet při zápasech.

Fotbalový klub 1.FC Slovácko se účastní akce pod názvem Trophy tour. Pohár pro vítěze Gambrinus ligy bude v držení týmu 1.FC Slovácko v termínu od 23. – 25. 11. 2013.

Program, v němž bude pohár na Slovácku představen:

24. 11. 2013 – bude pohár představen v rámci domácího utkání se Slávií Praha fanouškům 1.FC Slovácko a návštěvníkům utkání na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty sen. v Uherském Hradišti.

25. 11. 2013 – pak bude pohár představen široké fotbalové veřejnosti zlínského kraje v obchodním Centru Zlín v Malenovicích, v rámci akce Trophy tour za účasti hráčů a osobností 1.FC Slovácko. Součástí této akce, která se uskuteční od 17:00, bude i autogramiáda či soutěž o hodnotné ceny v podobě dresu, šál, či možnosti zájezdu na jedno z kvalifikačních utkání České reprezentace v rámci kvalifikace EURO 2016.