Vánoční koncert dětem

Korunka Luhačovice pořádá od roku 2004 Vánoční koncert, jehož patronkou je od začátku Bára Basiková. Cílem akce je získat během příjemně stráveného večera prostředky, které se následně rozdělí mezi potřebné. Vánočního koncertu se zúčastnily osobnosti české kultury, například Lucie Bílá, Bára Basiková, Petr Rychlý, Martin Dejdar, Eva Holubová a mnohé další, kterým tímto velice děkujeme.

Výtěžek Korunka rozděluje mezi konkrétní děti, které jsou důkladně vybrány, aby se dostalo především těm nejpotřebnějším. Dary pak předává přímo na pódiu, aby se zajistila transparentnost. Součástí koncertu bude Vánoční stromek snů, pod který může každý přinést malý dárek pro děti.

Vánoční koncert dětem 2013

Korunka Luhačovice už připravuje poslední benefici letošního roku. Tou je každoročně Vánoční koncert dětem, kerý se uskuteční v sobotu 7. prosince od 19:00 hodin v Kulturním domě Elektra v Luhačovicích. Moderátory večera bude Diana Kobzanová a Ruda z Ostravy. Mezi hlavními hosty přivítáme zpěváka Martina Chodúra.

Vánoční koncert dětem 2012

8. 12. 2012 v 19.00 proběhl Vánoční koncert dětem v Kulturním domě Elektra v Luhačovicích pořádaný ve spolupráci s hokejovým týmem PSG Zlín a řetězcem lázeňských hotelů ROYAL SPA. Patronem večera byl herec Jan Budař. Hosty večera pak Jitka Zelenková, Katarína Knechtová, Renata Drössler, Pavel Vítek a Jan Budař s kapelou Eliščin Band. Celým koncertem provázel Petr Rychlý.

Fotografie z Vánočního koncertu 2012