magic

Magic festival vynesl KORUNCE LUHAČOVICE 15 000 korun

Během slavnostního Galavečeru Magic festivalu v Uherském Hradišti předal Jiří Hadaš do rukou ředitelky Korunky Luhačovice Veronice Záhorské šek ve výši 15 000 korun. Tyto peníze použila Korunka Luhačovice na nákup speciálního kočárku pro pětiletého Jožinka z Uherského Ostrohu.

„ Moc děkujeme Jirkovi Hadašovi, který je naším patronem dlouhá léta. Částka, která se během dvou dnů konání kouzelnického festivalu podařila vybrat, je úžasná. S Jirkou Hadašem to jistě není poslední spolupráce,“ nadšeně přiznala ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Panenka Kouzelníka byla pokřtěna v neděli 16. Března v Luhačovicích a byla vyrobena speciálně pro pořádání Mistrovství České republiky v Moderní Magii. S finální částkou, která se prodejem panenky během víkendového kouzelnického zápolení vybrala, je spokojen i hlavní pořadatel mistrovství ČR a Magic festivalu Jiří Hadaš. „ S nápadem vyrobit speciální panenku kouzelníka jsme přišli už dávno. Díky výtvarnici Janě Kubečkové a třech klientů chráněných dílen Centra služeb postiženým Zlín, se nám podařilo panenku dotáhnout do konce. Výsledek je skutečně kouzelný,“ radoval se Jiří Hadaš.

Prodej panenek probíhá i nadále. V rámci Filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně byly navrženy originální festivalové panenky, které mohou návštěvníci zakoupit po celý týden festivalu například v prostorách zlínském zámku. Pro děti je zde připraven bohatý doprovodný program v čele se středečním pohádkovým dnem Korunky Luhačovice.